Меню сайта
Категории раздела
Maraqli melumatlar [67]
Psixologiya [106]
idman [8]
Hikmetli sözler ve Aforizmler [11]
Maraqli Hekayeler [60]
Texnologiya [5]
Komputer ve proqramlarin dersliyi [8]
islam dini [9]
İxtiralar və kəşflər [5]
Bürclər haqqında [21]
Xalq tebabeti ( türke çare) [68]
Şəfalı meyvə və Tərəvəzlər [50]
Ölkeler haqqinda [2]
Flora ve fauna [9]
Saglamliq [54]
Xarici dil [2]
Kişilər [9]
Qadinlar [10]
Qidalar [3]
Tarix [0]
Edebiyyat [3]
Cografiya [0]
inanc [1]
Elm [15]
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 3
Мини-чат
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Kitabxana
Главная » 2017 » Сентябрь » 29 » Şirniyyatı çox yemək qadınların üzlərini qırışdırır
14:03
Şirniyyatı çox yemək qadınların üzlərini qırışdırır
Şirniyyat çox yeyən qadınların üzləri daha tez qocalır. Florensiya Tibb Mərkəzi alimlərinin apardıqları təcrübə zamanı məlum olub ki, tort, pirojnlar, konfet və digər şirniyyat məhsullarının əsasını təşkil edən şəkər göz ətrafındakı qırışların dərinləşməsi prosesini sürətləndirir. Aparılan təcrübələrdə 35 yaşlı 120 qadın iştirak edib. Təcrübədən əvvəl onların üz dərilərinin vəziyyəti öyrənilib. Daha sonra isə qadınların qidalanma reseptləri dəyişdirilərək onların yedikləri şokolad, konfet və digər şirniyyatları sitrus meyvələri və gilə-meyvələrlə əvəzləyiblər. Həmçinin təcrübəyə qatılan qadınlara siqaret və alkoqollu içkiləri tərgitmək də təklif edilib. Yarım ildən sonra qadınların üzləriqndəki qırışların sayı əhəmiyətli dərəcədə azalıb. Hətta zərərli adətlərindən əl çəkə bilməyən qadınların da üz dərilərində yaxşıya doğru dəyişikliklər müşahidə edilib. Təcrübəyə dəvət olunan, lakin qatılmayan 8 faiz qadının üz nahiyələrində isə qırışların sayında artım qeydə alınıb. Təcrübənin müəllifi professor Torello Lotti bildirib ki, səbəb sərbəst radikallardadır. Bu elementlər qadınların üzlərində düzgün qidalanmamaqla bağlı əmələ gəlir. Şəkər isə bədəndə kimyəvi reaksiyaya səbəb olur. Şəkərin tərkibi qanla reaksiyaya girdikdə toksinlərin miqdarını artırır. Xüsusilə də qırışların əmələ gəlməsinə daha çox alkoqolsuz içkilər və 225 dərəcədən artıq temperaturda hazırlanan qidalara qatılan təmizlənmiş şəkər rol oynayır. Şəkərin çoxluğu üzdə zərərli elementlərin sayını artırır.
Категория: Qadinlar | Просмотров: 242 | Добавил: danger | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2017  »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архив записей
Block title
gundelik burcler gunluk burcler Tarixde bu gun 4 yanvar 5 yanvar nar internet arılar plov yemek reseptleri qadinlar qan dovrani motivasiya nedir meyveler haqqinda olkeler psixologiya motivasiya Marafon IDMAN Sac psixoloji test geyim depresiya psixoji test maraqli psixolji test qadin Ana Beyin ad testi qargidali lobya heyva şaftali Biber maraqli melumatlar internet hekayeler inam dusundurucu hekayeler dusundurcu hekayeler ramazan ayi oruc tutmaq qida qarpiz nar almanin faydalari kesfler kitab qiymətli daşlar mineral daşlar kişilər bitkilər Flora genetika hormonlar bürclər burcler ve karyera göz dieta pehriz qidalar Meyveler qidalanma qarını əritmək üçün məşq proqramı Kişi bilirsinizmi evdarliq Enerji burcler reqemler qoroskop bitkiler heyvanlar ixtiralar kimya Sabun flora ve fauna mətbəxt kəşf Banan maraqli hekayeler həşaratlar hecemetin faydalari həcəmət Qatiq Gözəllik inanc care çarə Fizuli Hüseynov Faydali qidalar Peyvendler qargidali haqqinda qargidalinin faydalari Adlar heyvanlar aləmi Quşlar Heyvanlar alemi biologiya
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • База знаний uCoz
  • Block title
     
     
    Copyright MyCorp © 2025
    Конструктор сайтовuCoz